Winkel

 • Hot

  Accu-Chek Performa Bloedsuikermeter

  Voor de bepaling van bloedglucose. Geschikt voor zelfcontrole en artsen. Inhoud: meter met batterij, Softclix-prikpen en lancetten, etui en gebruiksaanwijzing. De Accu-Check Performa bloedglucosemeter voert bij elke meting binnen enkele seconden uitgebreide veiligheidscontrole uit, waardoor u veilig en betrouwbaar  uw bloedglucose kunt meten.
  Prijs: 10.45 excl.BTW
 • Hot

  Accu-Chek Performa Meter + 50 teststrips

  Voor de bepaling van bloedglucose. Geschikt voor zelfcontrole en artsen. Inhoud: meter met batterij, Softclix-prikpen en lancetten, etui en gebruiksaanwijzing. 50 teststrips De Accu-Check Performa bloedglucosemeter voert bij elke meting binnen enkele seconden uitgebreide veiligheidscontrole uit, waardoor u veilig en betrouwbaar uw bloedglucose kunt meten.
  Prijs: 24.95 excl.BTW
 • Hot

  Accu-Chek Performa set: meter + 50 teststrips + 200 SoftClix lancetten

  Voor de bepaling van bloedglucose. Geschikt voor zelfcontrole en artsen. Inhoud: meter met batterij, Softclix-prikpen en lancetten, etui en gebruiksaanwijzing. 50 teststrips 200 lancetten De Accu-Check Performa bloedglucosemeter voert bij elke meting binnen enkele seconden uitgebreide veiligheidscontrole uit, waardoor u veilig en betrouwbaar uw bloedglucose kunt meten.
  Prijs: 30.70 excl.BTW
 • Accu-Chek Softclix lancetten, per 200 stuks

  Het lancet ‘klikt’ in de oppervlakkige bloedvaatjes zonder de iets dieper gelegen zenuwuiteinden te raken. Op deze manier wordt het prikken zo pijnloos mogelijk gemaakt en kun je eenvoudig je bloedsuiker controleren. Te gebruiken bij de Accu-Chek Performa.
  Prijs: 18.30 excl.BTW
 • Bloedsuikermeter DIATESSE XPER startpakket (meter, 50 teststrips, prikpen en lancetten)

  Een compleet startpakket waarbij zelfs de basisinstellingen van de meter al zijn ingevoerd, u kunt dus direct aan de slag. De Diatesse XPER is zeer betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Met Bluetooth zijn uw meetgegevens te exporteren. De meter voldoet uiteraard aan de ISO norm.
  Prijs: 23.95 excl.BTW
 • Bloedsuikermeter TD-GLUCO Bluetooth startpakket (meter, 50 teststrips, prikpen en lancetten)

  Snel en betrouwbaar zelf uw bloedglucose meten met de TD Gluco. Haal in één keer alles in huis! Dit startpakket bevat maar liefst 50 teststrips en 50 lancetten. De glucosemeter is groot en handzaam met een helder display. Binnen 5 seconden resultaat.
  Prijs: 27.95 excl.BTW
 • Buisverband (Coverflex Grip), wit, maat D: 7,5cm x 10m

  Coverflex® grip is een elastisch buisvormig verband. Coverflex®-grip moet worden gebruikt op de intacte huid. Het is bedoeld om te worden gebruikt voor secundaire fixatie, als bescherming van de huid onder cast en ondersteuning voor gewrichten en ligamenten. Het compressie-effect van het product is vanwege materiaal- en productontwerp, maar geen product dat bedoeld is voor compressietherapie. 82% katoen 9% elastan 9% polyamide
  Prijs: 27.00 excl.BTW
 • Buisverband (Coverflex), blauw, Maat 3, 10m x 7,5cm, per rol

  Coverflex® fast is een naadloos, rond gebreid, permanent elastisch buisvormig verband, hoofdzakelijk gemaakt van viscose. Coverflex® fast kan worden gebruikt als secundaire fixatie voor toepassing in combinatie met primaire verbanden. Onder toezicht van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg als een vochtig verband in de dermatologie wanneer bevochtigd in de acute fase van atopisch eczeem in een speciale behandeling met vocht en zalven voor toepassing in combinatie met vloeistoffen, zalven en crèmes; als een droge dressing in de dermatologie in de chronische fase van atopisch eczeem voor toepassing in combinatie met uitwendige middelen zoals zalven, crèmes, poeder, tinctuur / lotion, pasta en als binnenvoering voor langdurige preventie van huidirritatie voor toepassing in combinatie met compressie, zinkpasta, ondersteuning, gegoten, hechtende en samenhangende verbanden. Geschikt voor armen en benen van volwassenen en de hoofden en benen van kinderen 7,5 cm 20 - 45 cm 91% Viscose 5% Polyamide 4% Elasthan
  Prijs: 19.75 excl.BTW
 • Buisverband (Coverflex), groen Maat 2, 10m x 5cm, per rol

  Duurzaam elastisch, huidvriendelijk buisverband gemaakt van dicht, zijdeachtig materiaal; met ingewerkte elastische draden, zodat het verband goed op zijn plaats blijft, zonder hulpmiddelen snel en eenvoudig aan te leggen; zalf lekt niet door, beschermt de kleding; ingeweven kleurstrepen als maataanduiding. Mt. 2 kleurcode groen; voor omvang 10-25 cm bij kinderbeen, arm 91% Viscose 5% Polyamide 4% Elasthan
  Prijs: 16.25 excl.BTW
 • Buisverband Coverflex Fast, Maat 4: 10m x 10,75cm, per rol

  Duurzaam elastisch, huidvriendelijk buisverband gemaakt van dicht, zijdeachtig materiaal; met ingewerkte elastische draden, zodat het verband goed op zijn plaats blijft, zonder hulpmiddelen snel en eenvoudig aan te leggen; zalf lekt niet door, beschermt de kleding; ingeweven kleurstrepen als maataanduiding. Mt. 4 kleurcode geel; voor omvang 35-65 cm bij kinderhoofd, -romp, hoofd, been 91% Viscose 5% Polyamide 4% Elasthan
  Prijs: 31.00 excl.BTW